napsali-o-nasvšechny aktuality

Michaela Hrdličková: Stanovit si priority je základ pro work-life balance

By 27. 1. 2021 No Comments

Ostravskoonline.cz, mediální partner Business & Professional Women CR přináší rozhovor s Michaelou Hrdličkovou, Director Patient Advocacy Canada/Europe/partner markets společnosti Biogen a také mentorkou blížící se konference Equal Pay Day 2021.

Řeč byla nejen o její zajímavé práci, ale také o mentoringu, kterému věnuje i v rámci aktivit BPWCR. Loni byla jednou z výrazných tváří listopadového online Mentoringového maratonu pořádaného v rámci kampaně Equal Pay Day.

Jak na tuto akci vzpomíná?

“Podle mě byl Equal Pay Day nad očekávání úspěšný. Letos se konal online jako spousta dalších konferencí. Lenka Šťastná s týmem zvládli organizaci výborně, technicky i tematicky. Není to jednoduché udělat online konferenci interaktivní, atraktivní, ještě k tomu celý týden. Moc se líbil formát – každý den začínal hodinou věnovanou jedné výjimečné dámě, a potom pokračovaly paralelně mentoringy na velmi zajímavá témata. Určitě jdou online předat zkušenosti. Dokonce mi připadalo, že jsme byly efektivnější než v minulosti. Vnímala jsem, že současná situace všem přinesla novou, často nesnadnou situaci, a že všechny účastnice byly vděčné za možnost sdílení, mentorky i mentees. Zpětné vazby byly velice pozitivní. Jsem moc ráda, že jsem mohla být součástí.”     

Celý rozhovor si můžete přečíst online