2022všechny aktuality

2022 Změna? Budoucnost může být jiná

By 22. 8. 2021 No Comments

Kampaň a konference Equal Pay Day 2022 téma: Změna? Budoucnost může být jiná pořádaná Business & Professional Women CR z.s. odstartuje 24.10. 2021 při příležitosti připomenutí Podzimního dne rovnosti od EU a provede nás půlrok tématikou #rovnéplaty a zvyšování zastoupení žen v rozhodovacích pozicích.

  • 08. 4. 2022 pracovně zážitková Konference v konferenčních prostorách Clarion Congress Hotel Prague pro 500 účastnic (10% publika jsou muži), 30 řečnic a řečníků. Program tlumočíme do angličtiny a češtiny a vstupenka zahrnuje celodenní pitný režim našich partnerů, lahodný oběd i networkingové coffee breaky.
  • 09. 4. 2022 Mentoringový den v Clarion Congress Hotel Prague opět nabídne každou hodinu výběr 1 tématu z 25 možných a to celkem 5 x za den! Mezi mentoringy plánujeme hodinové přestávky pro seznámení a propojení kontaktů, občerstvení a doprovodné aktivity. Poznat budete moci až 60 žen v rolích mentorek, které své zkušenosti nasdílí v českém, slovenském a anglickém jazyce.
  • 10. 4. 2022 Online mentoring pro ženy, které plánují svůj čas a práci na dálku, třeba i ze zahraničí. Připojit se budete moci odkudkoliv. Na pořádání online mentoringu jsme dostaly mnoho kladných zpětných vazeb a referencí a proto je chceme zakomponovat do programu. Těšte se na dopolední a odpolední blok s česky a anglicky mluvícími hostkami a mentorkami. Bude se jednat o čistě ženskou záležitost.

Děkujeme agentuře Wunderman Thompson za vizuální tvář Equal Pay Day, věříme, že se vám líbí a těšíme se na setkání.