2022všechny aktuality

Jeden kávovar bude rostlinný 🌱

Znáte pojem „životabudič“? Takto moje babička nazývala kávu, která jí po dobrém obědě zase uvedla takzvaně do provozu. Páteční a sobotní program je nabitý, většinou taková akce uteče rychle jako voda, ale přece jen je nezbytné, abychom po celou dobu byly ve formě a připravené přijímat nové impulsy z okolí. Nabízíme jedinečnou možnost posilnit se šálkem lahodné kávy. Na Equal Pay Day přivítáme již poněkolikáté značku Löfbergs, a již nyní se těšíme na setkání.

NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je koncept, který od roku 1991 zajišťuje nápoje nejen do firem. Jsme pružní a navrhujeme Vám kávové řešení na míru do většiny vašich prostor, co se týče rychlosti přípravy, chutí i designu.

Pokud preferujete kávu s mlékem, máme tu i horkou novinku pro ty dámy, které netolerují laktózu v kravském mléce nebo jednoduše živočišné mléko nemohou. Ještě jste nevyzkoušeli rostlinné mléko do kávy? Nyní budete mít tu možnost.

Propojení kávy a rostlinného mléka? Jde to!

Zkusili jsme se s partnery Green Heads & Nápojová Ambulance dohodnout na této netradiční možnosti. Trochu jsme tápaly, zda bude rostlinné mléko vhodné, aby dobře napěnilo a hlavně aby dobře chutnalo, ale přesvědčily jsme se, že vše jde řešit a vyřešit. Prostě když se chce, tak to jde, není překážek. Kéž by tomu tak bylo i ve světě!

Když se spojí čerstvě namletá káva a rostlinné mléko vznikne jedinečná chuť. Vyzkoušíte? @milujukávu