2022všechny aktuality

Zítra začínáme!

A je to tady! Zítra to vypukne! My máme pro vás vše přichystané. A co vy, jste také připravené?

Nezbývá nám už nic jiného, než vám poradit pár tipů, abyste si následující dny užily na maximum a rovněž si z nich maximum odnesly!

Pokud jste si ještě nestihly naplánovat svůj program na tento pátek a víkend, dnes máte poslední příležitost! Vybírejte z programu profi konference nebo inspirativního mentoringu či nedělního online mentoringu.

Nemáte ještě vybranou mentorku? Zapište se hned, mnohá jména jsou již obsazena. Využijte tuto jedinečnou možnost a setkejte se s mentorkou, se kterou se budete cítit na jedné vlně! Při tom si popovídáte i s dalšími ženami na téma, které vás zajímá.

Vybírejte témata z programu, která vás oslovují. Pokud si potřebujete od mentoringu odpočinout, projděte se jen tak kolem stánku, třeba vás zaujme nějaký doprovodný program, například workshop o financích, koučink zóna nebo vás zajímá, jak se nalíčit? Rezervujte si dopředu svá místa! Veškerý program je možný využít v rámci vstupenky na sobotní mentoring.

Máte konkrétní důvod, proč se Equal pay day zúčastníte? Víte, na co se chcete zeptat a co si chcete odnést?
„Připravte se!“ 

  • Zítra do toho jdeme společně!!! Stačí přijít a mít skvělou náladu! Ostatní zajistíme my!
  • Jeden outfit tip na úplný závěr! Nasaďte rtěnku nebo se oblečte se do červené! Je to barva EPD!

Proč červená barva a červená kabelka ? Červená barva v účetnictví znamená mínus. A proto červená barva symbolicky odkazuje na to, že ženy stále berou téměř o 20% méně, než berou muži.