Kateřina Fišerová

CEO SmartSelling a.s.

Od studia sociální práce a psychoterapie zběhla do marketingové agentury Acomware, kde začínala jako asistentka bez znalosti marketingu. Přesto se během roku stala accountem pro VIP klienty. Byla u zrodu  e-mailingového oddělení, které dodnes pomáhá špičkám českém ecommerce.

Jako profesionální e-mail marketingový specialista odešla na volnou nohu a vybírala si jen ty zakázky, které pro ni měly srdcový přesah. Před šesti lety dostala nabídku, která se neodmítá a vrátila se do úzké spolupráce s jediným klientem.
Přišla nabídka vést SmartEmailing. Během “vedení týmu” svobodné firmy změnila svůj pohled na výrazy jako: spolu-práce, tým, svoboda, odpovědnost a intuice. Stala se transformativní koučkou certifikovanou světovou SuperCoach Academy v Los Angeles. Aktuálně je součástí pracovní skupiny 10 koučů v projektů Healing the World, která se schází v městečku LaConner v USA pod vedením Dr. Dickena Bettingera. V roce 2019 se stala CEO SmartSellingu a jeho spolumajitelkou.

Téma: Odpovědný byznys, nebo odpovědný život?

Pokud se nechováme zodpovědně sami k sobě, je budování odpovědného byznysu mega dřina. Možná můžete udělat velké věci, ale bez odpovědnosti a zájmu o vlastní život, padnete za záchranu jediného města, místo toho abyste oslavili s ostatními záchranu celé planety.
Odpovědný život mění dřinu v lehkost. Co mě k tomuto poznání přivedlo vám řeknu ve své řeči.
Odpovědnost pro mě znamená: pravdivost, skutečný zájem, porozumění, propojení, udržitelnost, nezbytnost.

↓ ZÁZNAM Z VYSTOUPENÍ NA KONFERENCI ↓