Ingrid Šůrová

Poradkyně pro majitele středních a malých firem, TAB region Praha sever

Propojení na LinkedIN
pátek 26.3.2021
čtvrtek   1.4.2021
14:00-15:30h

Jsem aktivní členkou prezídia a mentorkou v BPWCR. Podporuji ženy, rovné příležitosti a vzdělávání. Spolupracuji na zahraničních projektech, školím a rostu současně s organizací. Současný projekt Women in the media mi otevírá nové poznatky a příležitosti ve světě filmu a televize.

Téma:  On-line na jedničku. Získejte pár tipů, jak řídit sama sebe při práci on-line

Když pracujete virtuálně, zjistíte, že vaši spolupracovníci mají tendenci se chovat jinak než v kanceláři. A jak na ně působíte asi vy? Jak se dobře připravit na komunikaci na dálku? Získejte pár tipů, jak řídit sama sebe při práci online a jak co nejlépe komunikovat se svými kolegy.

Co bych se o sobě chtěla dočíst:

Že jsem ambasadorkou sociální firmy Maturus. Maturus je grafické studio, které zaměstnává grafiky s tělesným postižením. A současně je i tréninkovým střediskem pro nadějné grafiky, kteří mají neotřelé nápady a umí navrhnout úžasnou grafiku. Díky dobré práci si na sebe vydělají a začínají žít i mimo ústavy pro tělesně postižené. Věřím, že takové sdělení o mně může přinést pro Maturus nové zakázky.

Co mě v minulém roce nakoplo:

V minulém roce jsem si uvědomila, že mé podnikání potřebuje v nové době nový restart, opět spustit základní kroky, procesy, zejména se opřít o zkušenosti, reference a nový přístup k online prostředí. Dostala jsem nový impulz a nadšení, v BPWCR jsem potkala novou kolegyni a nyní rozvíjíme společný byznys a podporujeme se navzájem.

Mé zdroje inspirace:

Mne vždy inspiruje setkávání, osobně i online, nezapomínám na to ani v dnešní době. Tam já potkávám nápady, příležitosti, novinky.
Za mne doporučuji knihu, psychologický román autorky Jindry Tiché, Smrt a odpuštění. Přenesete se o 50 let zpět, budete cestovat a zamýšlet se spolu s autorkou nad věcmi, které vás dříve nenapadly a přitom se zdají tak jednoduché, a odpověď je schovaná někde ve vás.

Kterou ženu bych ráda potkala:

Lenku Bradáčovou, má odvahu a nebojí se ukázat na případy, kterých se ostatní bojí.

Co by pomohlo tomu, aby byl HLAS žen ve společnosti více slyšet?

Aby ženy vzaly ženské spolky jako např. BPWCR za přirozenou, nedílnou součást svého života, vedly tak své rodiny, dcery a naučily se vzájemně podporovat, věřit si a vytvářet tím bezpečné prostředí pro sdílení svých názorů.

Hlavní myšlenka pro mentees:

Udělám vše proto, aby si dámy uvědomily, jak důležitá je správná komunikace a že si budou věřit, že to dokážou lépe a snadno.